Sunday, December 14, 2008

 

FESTA DE LA GENT GRAN

FESTA DE LA GENT GRAN – 14 DE DESEMBRE 2008.
Aquest diumenge dia 14 a les 12 del matí en el Centre Cívic s’ha celebrat Assemblea General de socis de la Associació de la Gent Gran de Borredà, amb uns 40 assistents.
El Secretari de la Junta ha donat compte de l’acta de la darrera Assemblea i ha exposat el programa de cara l’any vinent. Tot ha estat aprovat per unanimitat.
I s’ha elegit nova presidenta en la persona de la Conxita Clotet, i ha entrat a la nova Junta la Remei Sañas, a més de que la Concepció Barniol exercirà de Secretària de la Junta , en substitució del fins ara secretari Antonio Velasco.
També avui s’ha decidit la creació de la Presidència d’Honor, atorgada a la Sra. Carmen Fornells d’Andreu a la qual l’alcalde li ha dedicat unes paraules d’agraïment i de record de més de 40 anys de dedicació al poble de Borredà en múltiples activitats.
En record i com homenatge se li ha ofert un magnífic ram de flors i una peça de ceràmica amb una dedicatòria, en reconeixement de la bona feina feta.
Al final de l’acte , l’alcalde ha exposat el nou programa per la gent gran: APATS A DOMICILI. Es a dir, la proposta de que totes les persones pensionistes que vulguin tenir un ajut en forma de dinar, s’hi puguin acollir, gràcies a un acord de l’ajuntament amb la Diputació de Barcelona.
S’ha mostrat la carmanyola especial que es faria servir i ha detallat la forma de funcionar i operar, com perquè totes les persones que vulguin o ho necessitin puguin apuntar-se a aquest servei.
Ara s’obrirà un període per apuntar-se i poder saber quantes son les persones que voldrien disposar d’aquest servei, i així poder organitzar-se adequadament. L’explicació s’ha seguit amb gran interès i tothom ha considerat que era una molt bona idea.
Acabada aquesta part, s’ha ofert un piscolabis a la segona sala del Centre Cívic, tot esperant l’hora d’anar a dinar.
I ja a dinar , érem prop de 60 persones que han gaudit d’un magnífic dinar al Restaurant Baix Pirineu, amb un petit recital de cançó oferta per una de les sòcies la Lolita , que ha donat pas a un molt participat ball en el mateix menjador a càrrec d’una parell de músics. Així ha acabat una jornada ,plena de feina, emocions i participació.
Com Alcalde he felicitat la bona feina feta per la Junta, i tots els socis i sòcies, i desitjar que per molts anys puguem continuar gaudint d’aquesta bona entesa i del gran nombre d’activitats que porta a terme la Associació de la Gent Gran. Per molts anys.
Joan Roma, alcalde de Borredà.





<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?