Friday, December 19, 2008

 

FELIÇ NADAL I BON ANY NOU

FELIÇ NADAL I BON ANY NOU.
Estem ja ben a prop de les principals festes de l’any. Les més entranyables i les que ens recorden els temps d’infantesa i altres moments de la nostra vida. Es lògic que com alcalde i en nom de tots els membres del Consistori, desitgi a tots els ciutadans de Borredà unes bones festes. Que recordem els qui ens han deixat i ajudem a qui ens necessita.
Som un petit poble, però amb un gran esperit de solidaritat i participació. Ho hem demostrat sempre i en tots els casos. Podem estar orgullosos de ser el primer poble en donació de sang, un dels més generosos a l’hora de participar en campanyes, recollides de diners, roba i aliments.
Continuem per aquest camí. No solament hem de pensar en nosaltres sinó en tots els que ens envolten. El poble ha anat creixent en cases i en habitants. Som una família una mica més gran que l’any passat. Sapiguem acollir els nous vinguts i col.laborem tots a mantenir els nostres costums i tradicions.
Com Alcalde, estic satisfet d’aquest any que ara acaba perquè hem continuat millorant el poble i aportant solució als problemes que han anat surgint. I hem posat les bases perquè el proper any estigui ple de noves actuacions ,beneficiosos per tots els que hi vivim.
Permeteu-me, doncs, que us envii un missatge de pau , desitjant-vos salut i que trobeu en aquestes dates tota la felicitat que us mereixeu. Feliç Nadal i Bon Any Nou.
Joan Roma i Cunill, Alcalde de Borredà.





<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?