Friday, December 26, 2008

 

CONCEDITS 70.000 EUROS

CONCEDITS 70.000 EUROS PER OBRES D’EMERGÈNCIA.

El dilluns , i després d’unes setmanes de negociacions amb el Departament de Governació de la Generalitat, varem aconseguir un ajut de 70.000 euros, destinats al pagament de les obres d’emergència realitzades després de l’aigua del mes d’agost.
L’import total de les obres i materials utilitzats ha estat de 91.000 euros, amb la qual cosa l’ajuntament n’hi haurem de posar 21.000, peró és un bon resultat a la vista de les restriccions pressupostàries que tenen tots els departaments de la Generalitat.
Aquest import s’ha aplicat a romanents del PUOSC i per tant estarà operatiu a partir del mes de febrer. De deseguida que s’hagi publicat en el DOGC, farem les gestions oportunes per poder-lo cobrar i pagar a les empreses que se’ls hi deuen.
Les obres han servit per reparar els danys del major aiguat que mai ningú havia vist i al mateix temps s’han reforçat alguns punts de la Riera de cara el futur. Esperem que una cosa semblant mai més torni a passar, però com a mínim hem vist algun punt flac en la protecció i s’ha reforçat d’una manera contundent.
I per sort, i com ja és habitual en totes les obres que fa l’ajuntament, el material utilitzat era de primera qualitat perquè sinó no hagués aguantat les envestides de les aigües. Ara tot torna a estar en el seu lloc i més reforçat que mai.
A partir d’ara, ens concentrarem en la ampliació de les reserves d’aigua en dipòsit, i dintre de 3 mesos començarem una obra de gran importància pel futur, com és un nou dipòsit de un milió de litres al costat del general de Subirà. Aquest serà el dipòsit més gran del poble, i permetrà tenir entre 2 o 3 dies més de reserves d’aigua en plena temporada d’estiu. I serà pagat integrament pel fons estatal d’inversions. Una molt bona noticia i decisió.





<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?