Tuesday, December 30, 2008

 

CAVALCADA DE REIS

CAVALCADA DE REIS
El dilluns dia 5 de gener a les 7 de la tarda està prevista l’arribada a Borredà de la Cavalcada dels Reis de l’Orient. Un any més els Reis , acompanyats de patges grans i petits, vindran al poble en 5 carrosses, plenes de regals per a petits i grans.
En primer lloc , pujaran pel carrer Manresa, fins a la Plaça Major, l’alcalde els reberà a l’ajuntament i des del balcó de l’ajuntament els Reis saludaran a tots els nens i nenes , que estiguin a la Plaça. A continuació anirem al Local Puigmal per llegir la carta dels Reis al poble de Borredà, i tot seguit entregaran un regal a cadascun dels nens i nenes que estiguin en el local.
Des de fa anys son prop de 90 els nens i nenes que reben regals en el local Puigmal. Nens del poble i de fora que venen a rebre’ls i a parlar amb ells. Després a la nit, tornaran a passar per deixar altres regals per ells, pels pares i per altres membres de la família.
L’ajuntmaent agraeix a tots els col.laboradors que fan possible aquesta magnífica festa, amb una participació i esplendor pròpia d’un poble molt més gran.
I aprofito l’avinentesa per a desitjar a tots els lectors del meu bloc UN BON ANY NOU.
Joan Roma, alcalde.





<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?