Monday, December 01, 2008

 
BORREDÀ POSA EN MARXA LA TDT EL PROPER DIA 3.
El dimecres dia 3 Borredà deixarà enrere el sistema analògic per entrar en la era digital. En els darrers mesos s’han dut a terme tots els canvis perquè tothom pugui tenir una perfecte recepció dels canals digitals terrestres. Avui han acabat els treballs i el dimecres serà el moment de posar en marxa aquest nou sistema i tancar l’analògic.
Demà es posaran cartells a totes les botigues i cartelleres avisant d’aquest canvi, i també hem demanat que el tècnic de televisió passi per les cases que li demanin per explicar com funciona el nou sistema i ajudar-los a resoldre el problema.
De fet el canvi és força senzill i fàcil per adaptar-s’hi, però calen unes poques instruccions que figuraran en els cartells o els hi explicarà el tècnic.
En qualsevol cas el canvi suposarà un canvi radical en programes disponibles i en la qualitat de les imatges. D’entrada tothom tindrà accés a 43 canals, i la imatge serà considerablement millor de la que tenim per sistema analògic.
Borredà serà el primer poble de la comarca que entrarà en el sistema digital terrestre en la seva totalitat, i amb tots els canvis efectuats a temps.
Cal dir també que qui no tingui el sistema de TV per cable municipal tindrà problemes greus de recepció i d’adaptació al nou sistema. De fet ara son poques les vivendes que encara no tinguin aquest servei, i per tant suposem que els afectats seran molt pocs. Sinó volen donar-se d’alta hauran d’esperar a veure si el sistema de repetidors funciona prou bé com per rebre el senyal en bones condicions.
Bé, per la nostra part hem complert els terminis fixats ara fa un any, en el sentit de tenir el TDT abans d’acabar l’any, tot i el gran nombre d’incerteses que ha envoltat la posat en marxa d’aquest nou sistema.
Si algú té algun dubte sobre el funcionament del nou sistema es pot dirigir a l’ajuntament o algun dels membres de la brigada d’obres que li facilitaran la visita del tècnic municipal.
El dimecres entrem en una nova era de les comunicacions que canviarà notablement el panorama televisiu.





<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?