Saturday, December 13, 2008

 

Borredà a la Marató de TV3

BORREDÀ RECULL 580 EUROS PER LA MARATÓ DE TV3.
Aquest dissabte a la tarda unes voluntàries del poble han organitzat una rifa d’una panera i un bingo en el Centre Cívic amb una gran participació , la qual cosa ha permès recaptar un total de 580 euros en les 3 hores i mitja que ha durat tot plegat.
Un molt bon resultat atenent que Borredà té 600 habitants i avui feia un fred rigorós i moltes persones de segona residència no han vingut.
La preparació va començar a principis de setmana amb la col.locació de cartells anunciant aquestes activitats, i han culminat a les 5 de la tarda en el Centre Cívic amb la venda de números de la rifa d’una panera i la organització d’un bingo per a totes les edats.
Realment la participació ha estat molt elevada fins el punt d’omplir de gom a gom la sala on s’organitzava , en un ambient de gran alegria i participació.
També s’ha organitzat una tòmbola amb regals molt variats aportats per aquesta ocasió , de manera que tothom s’ha emportat algun regal o altre.
He felicitat de tot cor, la magnífica organització portada per dues voluntàries, i l’ajut d’altres persones del poble, i el resultat obtingut: 580 euros que seran donats a la Marató de TV3.
Una vegada més es demostra que el poble de Borredà té un gran sentiment de solidaritat i participació.
Joan Roma , Alcalde de Borredà.





<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?