Wednesday, December 03, 2008

 
A BORREDÀ AVUI HA ENTRAT EN FUNCIONAMENT EL SISTEMA DE TDT AMB 31 CANALS DE TELEVISIÓ I , 11 DE RADIO.

L’any 1992 , Borredà va decidir crear un sistema de Televisió per Cable, per resoldre els constants problemes en la recepció dels canals de televisió existents en aquells anys, i al mateix temps aconseguir una millora estètica evident, amb la retirada de prop de 200 antenes de les teulades de les cases.
Ara, 16 anys després, el servei de Televisió per Cable Municipal s’ha adaptat per oferir el sistema TDT a tots els seus usuaris. Concretament des d’aquest matí, es poden rebre 31 canals de televisió digital i 11 emissores de radio.
La adaptació i pas del sistema analògic al digital s’ha dut a terme en els darrers dos mesos i queden uns poques instal.lacions per acabar. De cara el futur s’hi aniran introduint totes les innovacions i millores que aquest nou sistema comporti.
De fet, aquest servei ha estat una de les grans inversions que l’ajuntament ha fet des de la seva creació i a dia d’avui les inversions realitzades des d’aquells anys fins ara, han superat els sis-cents mil euros, i hi ha més de 220 vivendes connectades a aquest sistema.
Avui, Borredà, doncs entra en la era digital a nivell de televisió i radio, i el tècnic encarregat de la posta en marxa, recorrer el poble per aclarir els dubtes dels usuaris i ajudar-los en cas de necessitat.
L’empresa contractada per l’ajuntament és Tofrandos, SL, i és la que ha fet totes les noves instal.lacions i adaptat el sistema. Properament encara es podrà ampliar el nombre de canals a mesura que les empreses ampliin el sistema.
En qualsevol cas, l’esforç tècnic i pressupostari s’ha fet per arribar a temps i per oferir un amplíssim servei a tots els usuaris. Avui tots ho podran comprovar.
Joan Roma, Alcalde de Borredà.

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?