Saturday, December 27, 2008

 

BALL DE NADAL

BONA FESTA DE NADAL.
Aquest any s’ha organitzat un Ball de Nadal que realment ha tingut un èxit sorprenent i que cal tenir present de cara els anys vinents.
La decisió de l’empresa Gonclovil, la Penya Blaugrana de Borredà i l’ajuntament, d’ajuntar esforços i fer possible un Ball , la nit de Nadal, ha donat un magnífic resultat. Més d’un centenar de persones varen prendre part d’aquest Ball amb una bona organització i uns preus raonables, com perquè es pensi en repetir l’experiència l’any vinent.
Feia molts anys que no es celebrava un Ball de Nadal, ni cap altre per aquestes festes. Per tant era un repte i una sorpresa veure’n el resultat. I realment tothom n’ha quedat molt content.
En nom de l’ajuntament felicito la iniciativa tinguda per l’empresa Gonclovil, i la Penya Balugrana, per la bona organització i per haver alegrat un dia tant especial com és Nadal, i per descomptat que poden comptar amb l’ajuntament de cara a futures edicions. També l’ajuntament ens hem plantejat comprar un equip de calefacció com l’utilitzat la nit de Nadal, per tenir-lo de cara a futures activitats en el Local Puigmal durant els mesos d’hivern.
Hem demanat el catàleg a una empresa especialitzada i està previst comprar-ne un, potser per fer-lo servir la nit de Reis. Aquest és un equip indispensable per poder fer coses en el local Puigmal. Sinó s’hi passa massa fred i la gent té mandra d’anar-hi.
Bé, en tot cas, la idea va donar un bon resultat, i cal felicitar als seus promotors.
Joan Roma, Alcalde

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?