Tuesday, December 02, 2008

 
ANIMAR A PARTICIPAR
Des de molts diferents indrets se’ns anima a participar en la Marató de TV3 , una iniciativa que any, rere any guanya adeptes i significa una important injecció de diners cap a les causes que promou.
Enguany la Marató està dedicada a les Malalties Mentals Greus. De ben segur tots coneixem persones amb dolències d’aquests tipus que justifiquen plenament la dedicació d’una Marató com aquesta.
L’avantatge de la recollida de fons és que van integrament a la causa que defensen amb una total i absoluta transparència . Cada any es publiquen els equips d’investigació, organismes, o centres que han rebut els diners de l’any anterior i per tant no hi ha cap dubte sobre el bon destí que tenen aquests diners.
Animem, doncs, a participar-hi i que un any més es pugui superar l’import de l’any anterior i així entre tots col.laborar a trobar remei a tantes i tantes malalties que hi ha pel món.
Recordeu que aquest diumenge amb un bon nombre de diaris es pot comprar un CD amb música diversa. Els ingressos aniran destinats a la Marató i el diumenge 14 és el dia de la Marató. Es pot trucar en qualsevol moment i oferir el que bonament es pugui. L’important és participar i ajudar.
Joan Roma , Alcalde





<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?