Friday, October 03, 2008

 
LA PEDRERA DE CAPDEVILA DONA QUATRE CAMIONS DE PEDRA PER FER ESCULLERES A LA RIERA MARGANSOL.
Els danys causats per l’aiguat del dia 22 d’agost ha motivat haver de reparar i restaurar tot un seguit de trams de la riera Margansol, per on passa la xarxa d’aigua potable del poble.
En alguns d’aquests trams es feia indispensable construir algunes parets de pedra vista i en altres ,esculleres que permetin , per una banda protegir la xarxa i per altra, evitar noves embranzides d’aigua cap a zones més febles.
En el primer moment, es varen poder recuperar algunes de les pedres emportades per l’aiguat i que es trobaven riera avall, però en altres indrets feia falta pedra nova i reforçar trams amb pedra de grans dimensions.
Es per aquest motiu que l’ajuntament es va dirigir a l’empresa HERVIL , explotadora de la pedrera de Capdevila, la qual va oferir ajuda immediata, en forma de pedra adequada per fer les esculleres necessàries, en els punts més delicats.
A data d’avui han estat 4 els camions de pedra que s’han portat a la riera i que han servit perquè l’empresa Excavacions Pere Busoms, reparés proteccions destrossades i en fes algunes de noves , en altres trams.
Previsiblement amb aquest material n’hi haurà prou per deixar reparats tots els trams malmesos per l’aiguat, en cas de noves necessitats l’empresa ja ha manifestat la seva predisposició a continuar oferint gratuïtament aquest material, com ajuda al municipi de Borredà.
L’alcalde.- Joan Roma i Cunill





<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?