Sunday, October 19, 2008

 
ELEGIT PRESIDENT DE LA FEDERACIÓ XI DEL PSC.
Avui dia 19 d’octubre s’ha celebrat el 7è Congrés de la Federació XI del PSC, que agrupa les comarques del Bages, Berguedà i Solsonès.
El Congrés s’ha desenvolupat en els termes previstos, i al final s’ha elegit a la nova executiva pels propers 4 anys. Una Executiva amb una important renovació i per primera vegada amb una majoria de dones, per tant superant el que estableixen els estatuts pel que fa la paritat.
El fins ara Primer Secretari, Joan Canongia, ha estat reelegit en el càrrec i la novetat, ha estat la proposta feta per ell mateix de que jo figurés com a candidat a President de la Federació. Un càrrec , en reconeixement a 30 anys de dedicació al partit en aquestes comarques , i després d’haver exercit 16 anys de diputat, i 18 com a Primer Secretari de la Federació, a part d’altres càrrecs institucionals i de partit.
He de dir que ha estat per mi una gran satisfacció ser elegit per un càrrec com aquest, i rebre un afectuós reconeixement de tots els assistents al Congrés, entre els quals es trobava en José Zaragoza, Secretari d’Organització i Finances de la Executiva Nacional del PSC.
Aquest és un dels moments de gran satisfacció per un polític . Veure que la vida continua, que el partit celebra un nou congrés, en un bon ambient, amb votacions àmplies i amb acords gairebé unànimes.
Al llarg dels darrers anys he anat deixant un bon nombre de càrrecs institucionals i de partit, precisament per facilitar la renovació i l’entrada de noves persones amb noves perspectives en els càrrecs més rellevants, però crec que encara puc donar un cop de mà en uns quants temes que conec bé i en els quals sempre he demostrat una bona eficàcia, com el de la implantació territorial de partit i de grups municipals.
Aquesta és la meva propera aportació en aquesta executiva que avui ha estat elegida i en la qual tinc l’honor i la immensa satisfacció de formar-ne part com a President.
Gràcies a tots i a totes per la confiança dipositada en la meva persona. Joan Roma i Cunill.





<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?