Monday, October 27, 2008

 
ACTIVITATS DE CAP DE SETMANA
El dissabte passat ,dia 25, es va viure una tarda vespre plena d’activitats. A les 5 de la tarda amb una sessió de Teatre i a continuació amb una Cantada d’Havaneres. Tots procedents de Manresa, i portats per la Associació de la Gent Gran, la entitat Inquiets i divertits.com, i amb la col.laboració de l’ajuntament de Borredà.
Una bona tarda varem passar. I a la nit, després del partit de futbol la Penya Blaugrana organitzà una festa, la qual degut a l’horari , no fou tot el participada que haguéssin volgut els organitzadors.
En un petit poble com el nostre hem d’anar dossificant els actes perquè no hi ha gent per a tot. I a depen quines hores els costa de sortir. Amb tot, és bo que les entitats proposin activitats al llarg de tot l’any i així es poden veure actes molts diversos i espectacles que dificilment veuríem si no vinguessin al poble.
La Penya ja prepara algun altre acte per finals d’any i també l’entitat Inquiets i divertits.com, fa previsions d’espectacles per dies que consideri adients.
A tots els organitzadors, felicitats per la bona feina feta, i animar-vos a continuar, tot i sabent que el nombre d’espectadors és reduït com ho és la població del poble.
Joan Roma, Alcalde de Borredà.





<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?