Sunday, September 28, 2008

 
A TOTS ELS RESTAURANTS DE BORREDÀ.

Benvolguts senyors,
Una de les prioritats de l’ajuntament és la de millorar les prestacions de serveis a tots els ciutadans del poble i molt especialment als de la tercera edat.
A la vista de com es troben algunes persones grans, i les necessitats que tenen, hem cregut interessant estudiar la possibilitat d’oferir un servei d’àpats a domicili .
Es a dir, l’ajuntament, amb ajut de la Diputació de Barcelona, mitjançant l’Area de Serveis Socials, pretèn organitzar un servei que permeti portar el dinar a casa de totes les persones grans que ho hagin sol.licitat.
Aquest dinar es repartiria entre les 13 i les 13.30 en unes plates especials per mantenir la calor i l’endemà es passarien a recollir , ja netes, per tornar-les a fer servir.
El repartiment de les plates aniria a càrrec de persones voluntàries del poble i en funció del nombre d’inscrits que tinguem.
El servei seria pagat, en part per l’ajuntament, en part per la Diputació i pel propi usuari, de manera que l’import fos assumible per tothom, sigui quina sigui la pensió que cobri.
Com sempre hem fet, l’ajuntament considera important que tot es faci en el poble i que sigui algun restaurant del poble el que prepari el dinar. Un dinar que seria programat per la Assistenta Social, en base a menús variats, i saludables per tothom. Triats d’altres indrets on aquest servei ja s’ha experimentat.
En base, al que s’ha detallat, el que els demano és si estan interessats en donar aquest servei, el cost del qual i altres detalls serien tractats posteriorment.
Ara interessa saber els restaurants amb els quals es podria comptar, si es tira endavant el servei , pensant en 6 dies a la setmana ( hi ha el dubte del diumenge) o en tots 7.
A la espera de saber si està interessat, pot adreçar-se al Tinent d’alcalde, Antonio Velasco, a la Regidora, Concepció Barniol, o deixant un escrit a la bùstia de l’ajuntament, abans del dia 15 d’octubre.
En cas d’una resposta positiva, el convocaríem a reunió per entrar en més detalls.

Aprofito l’avinentesa per a saludar-los ben cordialment.


L’ Alcalde: Joan Roma i Cunill.





<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?