Sunday, September 28, 2008

 
COM A CASA ENLLOC – NOU SERVEI PER LA GENT GRAN

L’ajuntament ha presentat un nou programa a l’Area de Serveis Socials de la Diputació de Barcelona, consistent en oferir un àpat al dia, a les persones grans que el sol.licitin. Aquest àpat seria un dinar, variat i pensat per les necessitats de la gent gran , cuinat per un dels restaurants del poble , i assequible econòmicament.
Cada dia, uns voluntaris repartirien les plates especials, entre els usuaris inscrits i l’endemà es recollirien, ja netes per tornar-les a fer servir.
Aquest servei està parcialment subvencionat per la Diputació de Barcelona i per l’ajuntament i anirà a càrrec dels usuaris, l’import restant.
De moment, la previsió és que els àpats es portin a casa de les persones interessades. Més endavant s’estudiarà la possibilitat de crear un menjador, on puguin anar totes les persones acollides a aquest servei.
La previsió és iniciar aquest nou servei a finals del mes d’octubre, després de la convocatòria d’inscripció d’interessats i comprovar quins son els restaurants que podrien oferir aquest servei.
Joan Roma, Alcalde de Borredà.





<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?