Wednesday, July 09, 2008

 
UN BON CASAL D’ESTIU
Avui hem tingut reunió amb l’Anna Tubau i la seva companya de Casal per fer una primera valoració del funcionament del Casal d’Estiu. Una iniciativa interessant i molt ben portada pel que he pogut comprovar personalment i per les opinions d’uns quants pares que hi tenen els fills.
Hi ha 20 inscrits , i el nombre d’hores i dedicació que hi tenen les monitores és molt elevat de manera que si tot continua així el resultat serà clarament satisfactori i amb ganes de tornar-hi l’any vinent.
Aquest any, no s’han pogut fer els cursets de natació per falta de prou inscripcions, en canvi arribar a 20 participants en aquest casal és tot un èxit. A més han ofert la possibilitat de menjar en el Restaurant Baix Pirineu de manera que alguns pares han pogut deixar els fills des de les 9 del matí a les 6 de la tarda. Un horari realment ampli i intensiu a un cost molt baix.
Des de l’ajuntament valorem l’experiència molt positivament perquè suposa una novetat i un servei a nens, nenes i pares que no té cap precedent, pel que fa nombre d’hores, dedicació i multiplicitat d’activitats.
I l’espai és l’ideal : les escoles, perquè està en el bell mig de la zona esportiva, amb possibilitat d’anar a jugar a fora, sense perill, sense obstacles i amb una amplia zona pels més petits o mitjans. Si convé i els ve de ganes poden anar a la piscina que tenen allà mateix i a passejar per ben a prop sense circulació que posi en perill a ningú.
En resum, farem una nova reunió dintre de 8 o 10 dies per tornar a valorar l’experiència i si les monitores pensessin en repetir el servei l’any vinent, faríem les previsions per demanar ajut a la Generalitat o a la Diputació i així compartir més fàcilment el cost del Casal.
Joan Roma, Alcalde de Borredà.





<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?