Tuesday, July 22, 2008

 
CASAL D’ESTIU – BORREDÀ
Durant aquest mes de juliol s’està duent a terme un Casal d’Estiu organitzat per les monitores, Anna Tubau i Laura Comellas, amb la participació de 20 nens i nenes.
Aquest casal funciona en horari de matí i tarda,també dissabte matí, amb opció d’ incloure el dinar, entre les activitats del dia.
Les activitats programades son molt variades, i van des dels treballs manuals, a la pintura, modelatge amb fang, jocs de taula, esports,etc. Es fan en el local de les Escoles, i a la zona esportiva annexa.
La inscripció de 20 participants ha estat tot un èxit i el grau de satisfacció dels pares ha estat molt alt, demanant la repetició de l’experiència de cara l’any vinent.
Par part de l’ajuntament , es valora molt positivament la organització d’aquest casal, per la triple vessant, lúdica, esportiva i educativa, per la qual cosa va ser inclòs dintre la programació d’activitats educatives fora d’horari escolar, i com programació infantil d’interès social.
Aquest casal ha permès conviure nens i nenes del poble amb alguns altres, fills de residents temporals . L’experiència per tots ells ha estat molt positiva a la vista de la valoració que en fan.
I el lloc elegit és l’ideal per la seva situació, per la amplitud de les instal.lacions i per la seva campatibilitat per dur a terme diverses activitats, al mateix temps, en funció dels grups proposats.
En resum, una experiència reeixida que finalitzarà el dia 31 de juliol.
Joan Roma, alcalde de Borredà.





<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?