Friday, June 20, 2008

 
BORREDÀ ACONSEGUEIX EL SEGON PREMI DE LA DIPUTACIÓ EN MATÈRIA D’ESTALVI D’AIGUA.
En un acte oficial celebrat ahir a Sitges, la Diputació de Barcelona va fer públics els 4rts. Premis de Estalvi d’Aigua i d’ Estalvi d’ Energia, als quals es podien presentar tots els municipis de la província de Barcelona.
En l’apartat de Estalvi d’Aigua, s’hi havia presentat el municipi de Borredà, en el tram de municipis de menys de 5.000 habitants. El guanyador fou el municipi de Figarò – Montmany, i en segon lloc ( i únic com accèssit) Borredà.
De cada poble es va passar un breu documental amb imatges de les principals realitzacions en matèria d’estalvi d’aigua, motiu pel qual un nombrós i prestigiós Jurat va concedir aquest premi.
En el cas de Borredà, sobretot per les obres de racionalització del servei d’aigües, rec gota a gota en alguns punts, una bassa de recollida d’aigües pluvials de l’aparcament municipal, recuperació de fonts, i jardins amb plantes del país amb poc consum d’aigua, entre els punts més destacats.
L’acte fou presidit pel President de la Diputació de Barcelona, i el Diputat de l’Area de Medi Ambient, a part de molts altres càrrecs de la Diputació i alcaldes, regidors i tècnics de molts municipis de la província.
Per part de l’ajuntament de Borredà hi varen assistir el segon Tinent d’Alcalde, Antonio Velasco i l’Alcalde, Joan Roma , el qual va recollir el premi, consistent en un diploma emmarcat en un flascó de vidre, i un premi en metàl•lic de 3.000 euros.
L’acte va servir per mostrar l’interès i recolzament de la Diputació a tots els municipis de la província, en matèries tant sensibles i rellevants com l’estalvi d’aigua i l’estalvi d’energia. Cada premi té un primer i un segon guanyador, en les categories de municipis de menys de 5.000 habitants, un altre tram entre 5.000 i 50.000, i un tercer tram a partir d’aquests 50.000.
Es amb una gran satisfacció que fem públic aquest premi perquè demostra que des que l’ajuntament es va fer càrrec del servei de subministrament d’aigua, l’any 92 ,fins ara, ha invertit enormes recursos i esforços per garantir aigua de qualitat, i amb la necessària prudència a l’hora de programar la despesa pública i privada, d’aquest element tant essencial.
La Diputació amb el seu premi dona constància de l’encert en les decisions i projectes duts a terme.
L’ Alcalde- Joan Roma i Cunill





<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?