Thursday, May 22, 2008

 
INAUGURACIÓ DEL NOU SISTEMA INFORMÀTIC – JUTJAT DE PAU
Fa poc més d'un parell de mesos que una empresa contractada per la Generalitat va començar a instal•lar la infraestructura per posar un equip informàtic destinat al Jutjat de Pau.
Avui dia 21 de maig, han portat tot l'equip i , amb ell comença una nova etapa, a Borredà i en tots els petits municipis. Ja era hora que facilitessin mitjans tècnics apropiats per poder treballar com cal.
L'equip s'ha instal•lat al despatx d'alcaldia, degut a tenir ja ocupats els altres llocs de treball de la secretària – interventora, i de la administrativa – comptable. I també pel fet de que el treball administratiu del Jutjat de Pau, es prou flexible com perquè es pugui fer, en moments en que el despatx no es fa servir.
De totes maneres això posa més en evidència que cal ja pensar en preparar la planta baixa de l'ajuntament per poder traslladar les oficines a les antigues dependències del consultori mèdic. Allà hi ha més espai, i es podrà repartir millor, tant els llocs de treball com tot l'equipament informàtic. Esperem poder preparar l'espai, passat l'estiu per fer el trasllat a finals d'any. A més, amb l'avantatge de que es disposarà d'un servei de calefacció en perfectes condicions de funcionament.
Tornant, però al principi, avui no deixa de ser un dia important pels qui portem molts anys a l'ajuntament, perquè veiem com per primera vegada la Generalitat es preocupa de dotar els Jutjats amb eines del segle XXI. Sempre s'ha anat amb una gran precarietat de mitjans i ara es veu l'interès per avançar cap a cotes de rapidesa i eficiència. També estem informats de que aviat es podran fer certificats de matrimoni, naixements i defuncions per sistema informatitzat. Els llibres habituals aniran quedant enrere i també en aquest apartat s'entrarà en una nova etapa.
En fi, donem a conèixer aquesta novetat i estem segurs que ajudarà a treballar amb major rapidesa i seguretat a tot el personal de la administració de justícia, i a relacionar-nos més eficaçment uns jutjats amb altres.
Joan Roma, Alcalde de Borredà





<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?