Monday, April 14, 2008

 
TOT A PUNT PER ACABAR LES OBRES DE MILLORA DE LA C-26, ENTRE BORREDÀ I LÍMIT PROVINCIAL.
El Departament de Política Territorial i Obres Públiques ha comunicat a l’Ajuntament de Borredà la autorització a la empresa PABASA, per iniciar els treballs de millora del tram de la carretera C-26 ( Eix Prepirinenc), entre el kilòmetre 163,700 i el 168,150. Es a dir, el tram que va quedar per fer l’any passat.
Son 4,5 kms, que van de l’entrada al casc urbà de Borredà al límit provincial amb Girona, terme municipal de Les Llosses. En aquest tram s’hi faran les mateixes obres que en el tram entre Borredà i Berga. Es a dir, renovació de tot el ferm, millora de les cunetes, canvi de les barreres de protecció i renovació de la senyalització vertical i horitzontal. El pressupost se situa en poc més de 600.000 euros i les obres seran executades per la mateixa empresa que va fer el tram anterior: PABASA.
La previsió és que comencin dintre d’un mes i que durin unes 4 o 5 setmanes. Com en el cas anterior el trànsit serà alternatiu, amb alguns moments de tancament quan estiguin en trams molt estrets o de revolts. En qualsevol cas, les molèsties seran mínimes i no afectaran els caps de setmana.
Fet aquest tram , la C-26 tindrà ja renovat tot el ferm des de Berga fins el límit amb Girona, i en el seu dia ja es va actuar sobre el ferm d’aquest punt fins a Ripoll, amb la qual cosa disposarem d’una carretera amb molt millors condicions de transitabilitat, més ben protegida i millor senyalitzada.
Joan Roma i Cunill, Alcalde de Borredà.





<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?