Thursday, April 17, 2008

 
L’ALCALDE DE BORREDÀ FELICITA AL SECRETARIAT D’ESCOLA RURAL DE CATALUNYA PER LA CREU DE SANT JORDI:

Joan Roma i Cunill, Alcalde de Borredà, ha mostrat la seva satisfacció i felicitació al Secretariat d’Escola Rural de Catalunya per la obtenció de la màxima distinció de la Generalitat de Catalunya.
Una distinció ben merescuda per un doble motiu. Pels 25 anys d’activitat constant i innovadora i pels objectius assolits.
Pels qui vivim en zones rurals, l’escola és un element vital i essencial de educació, cultura, lleure i dinamització. I no és fàcil compaginar tantes aspiracions i tantes voluntats en un medi complicat d’interrelacionar. Les grans infraestructures , equipaments i serveis, sovint, estan lluny dels centres escolars i cal implementar programes i accions per compensar aquesta llunyania o carència.
Estic convençut que tots els alcaldes d’aquestes zones rurals, estem satisfets de la gran feina feta i desitgem la seva continuïtat i reforçament. Distincions com ara la Creu de Sant Jordi, significa que la Generalitat comparteix aquesta valoració i sobretot garanteix la seva continuïtat.
Es el que tots volem i esperem. Les escoles rurals son símbols de vida i esperança per tots els petits pobles, i el Secretariat està fent possible fòrmules de participació i cooperació indispensables per no perdre el tren de la innovació, al mateix temps que es garanteix l’arrelament en el territori.
I com Alcalde de Borredà, la satisfacció encara és més àmplia per quan una de les coordinadores del Secretariat és del municipi, i directora del CEIP Borredà, Assumpta Duran i Oller.
Espero que aquesta distinció doni a conéixer una llarga i àmplia labor al servei de les escoles rurals i que permeti un nou impuls de cara els propers anys. Felicitats.
Joan Roma i Cunill, Alcalde – President de l’ Ajuntament de Borredà.





<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?