Friday, April 11, 2008

 
JA TENIM DINAMITZADORA DE LA GENT GRAN, SUBSTITUTA DE LA ROSA GENOVÈS.
Ahir a la tarda ens varem reunir els representants dels 6 municipis agrupats entorn les activitats de DINAMITZACIÓ DE LA GENT GRAN, i ens varem posar d’acord sobre la persona que havia de substituir la fins ara dinamitzadora, Rosa Genovès, que plega per anar a treballar en el camp dels Serveis Socials, depenents del Consell Comarcal del Berguedà.
La nova dinamitzadora serà Agnès Serra Puigpiqué, de 30 anys, nascuda a l’ Espunyola i vivint a Berga actualment. Ha treballat a les residències de Sant Llorenç de Morunys, Cardona, Navàs i ara està a Bagà. Per currículum i per entrevistes personals hem cregut que era la persona més adient per prendre el relleu de la Rosa.
De fet, elles dues treballaran juntes els propers 15 dies i a primers de maig, el relleu es farà efectiu. La contractació s’ha fet en les mateixes condicions que la Rosa i per un període de 3 anys i mig que és tot el que queda de l’actual mandat municipal i del conveni entre els nostres ajuntaments i la Diputació de Barcelona.
Els representants municipals varem aprofitar la reunió per parlar amb ella i animar-la a continuar les activitats ja engegades i fer-ne de noves que aportin renovació i innovació constants. La valoració feta per tots va ser molt positiva de la feina feta fins ara i varem encoratjar la nova dinamitzadora a seguir pel mateix camí.
També ens varem posar d’acord per sol•licitar alguns ajuts al Departament de Benestar Social de la Generalitat per afegir als que ens venen de la Diputació de Barcelona i així poder fer més coses al llarg de tot l’any.
Igualment es va informar de que la TROBADA ANUAL DE LA GENT GRAN que fem en cada municipi, aquest any es farà a CERCS. En els anys futurs , la previsió és fer-les a Vilada i Borredà, tot i que no tenen pavellons poliesportius i per tant serà necessari llogar una carpa prou gran com per encabir-hi unes 500 persones.
Al final, tots els ajuntaments varem animar a continuar organitzant un munt d’activitats i aconseguir la màxima implicació dels col•lectius de la gent gran de cada poble.
Joan Roma, Alcalde de Borredà.





<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?