Tuesday, March 11, 2008

 
RESULTATS HISTÒRICS
Si unes eleccions han estat històriques pel PSC, a la comarca del Berguedà, han estat les d'aquest diumenge passat. Per primera vegada les hem guanyat , clara i contundentment. Hem quedat en primer lloc, amb un avantatge de 1.000 vots respecte de CiU.
Pels qui portem 30 anys ja en el partit, ha representat culminar la feina que tots sabíem de llarg recorregut, amb premi final a la constància i la serietat. Aquest territori no ha estat mai fàcil pels socialistes, i només el treball ferm i constant, podia acabar amb uns resultats esplèndids. Tard o d'hora havíem de rebre el premi, en forma de confiança majoritària de la comarca. Ara ja la tenim.
I l'hem aconseguit , no solament a la capital Berga, guanyant clarament , sinó també en tots els altres grans i mitjans municipis de la comarca, com Gironella, Puig-reig, Bagà, La Pobla de Lillet, Cercs, Guardiola, Olvan, i amb altres de ben petits com Saldes. O millorant resultats espectacularment en pobles com Avià, La Nou, Espunyola, Vilada, Montclar , Gósol, Montmajor, Sant Julià, i gairebé a tota la resta fins arribar als 31 que té la comarca.
Fins ara, el Berguedà havia estat un territori clarament en mans de CiU. Un partit que guanyava habitualment totes les eleccions, excepte en les municipals que van per camins molt diferents, segons els pobles. Ara el PSC s'ha convertit en la primera força política de la comarca, d'una manera clara i rotunda. Sense cap mena de dubte, les eleccions del 9 de març signifiquen un canvi substancial en la correlació de forces i obra les portes a futurs canvis en les altres conteses electorals.
Joan Roma i Cunill, Coordinador de Campanya del PSC al Berguedà.





<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?