Thursday, March 13, 2008

 
LLEI DE DEPENDÈNCIA A BORREDÀ.
Ja en un anterior escrit vàrem fer constar que l’existència de la Llei de Serveis Socials de Catalunya i la Llei de Dependència , a nivell estatal havien de servir per ajudar a unes quantes persones i famílies del poble.
De forma conjunta amb la Assistenta Social, hem facilitat els tràmits d’unes quantes peticions que estan fent el recorregut burocràtic i en pocs dies o setmanes quedaran resolts positivament.
Queden, encara algunes persones que no ho han sol.licitat i que podrien fer-ho. Properament ens posarem en contacte amb elles per gestionar les ajudes. De totes maneres repeteixo que qui tingui algun dubte o necessitat d’informació pot anar tots els dilluns de 9 a 12 del matí a l’ajuntament i parlar amb la Assitenta Social, Montserrat Pedrals.
Si aquest dia i hora no us va bé, es pot telefonar a l’ajuntament de Cercs ( tel. 93 824 78 90) on ella treballa dos o tres dies per setmana. Sempre pel matí.
Per tant qui tingui algun malalt a casa que no es pugui valer per ell sol, pot demanar ajuda per contractar una persona , i també la col.laboració de la treballadora familiar per algunes feines personals.
Repeteixo, per qualsevol dubte, aneu a parlar amb la Assistenta Social.





<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?