Thursday, March 13, 2008

 
EL DIUMENGE DIA 23 DE MARÇ – ACTES A BORREDÀ.

Aquest any Pasqua queda molt a prop, i com ja és tradició , el diumenge dia 23 tindrà diverses activitats.
VENDA DE PLANTES I FLORS a l’Aparcament Municipal.
Des de fa 16 anys, cada diumenge de Pasqua ve la Jardineria Santacreu de Cercs a vendre plantes i flors a preus reduïts, per facilitar que la gent engalani balcons , finestres i terrasses.
Des de les 10 del matí i fins a la 1 del migdia, tothom qui vulgui comprar pot anar a l’aparcament. També porten terres i adobs per les plantes. Recomanem als compradors que portin caixes de cartró o fusta per endur-se’n les plantes. Cada any, fan curt, i és millor reciclar-les.
I animem a tothom a guarnir les cases de plantes i flors, és la millor manera d’alegrar la casa i el poble. Cada any s’han superat el miler de plantes comprades.

A LA SORTIDA DE MISSA- COCA I VI.
Des de fa moltíssims anys, és tradició que a la sortida de la missa d’11, l’ajuntament ofereixi uns talls de coca i vi, a tothom qui estigui a la Plaça Major.
Un any més, l’ajuntament renovarà aquesta tradició i repartirà la coca i uns quants porrons per celebrar el diumenge de Pasqua.

MUSICAL – TEATRE, AL LOCAL PUIGMAL.
A les 7 de la tarda i organitzat per la Comissió de Festes, es farà una representació d’un musical – teatre esplèndid. Podeu veure els cartells en totes les botigues del poble, i aquest és un grup amb una llarga trajectòria a la Sala Llantiol de Barcelona i que inicialment havíem previst de contractar per la Festa Major d’enguany.
Altres propostes varen desplaçar aquesta representació i finalment es va acordar de portar-la pel diumenge de Pasqua. Val realment la pena l’espectacle que començarà a les 7 de la tarda i tindrà un cost de 5 euros la entrada.

Aquesta és la oferta d’activitats per Pasqua, tot recordant que tenim altres oportunitats interessants per gaudir d’uns dies de festa. Podeu visitar l’església de Rotgers, o anar al Parc Aventura de Campalans, o fer excursions per tot el terme municipal.
En nom propi i de tot el Consistori us desitjo unes bones festes de Pasqua.
Joan Roma i Cunill, Alcalde- President de l’Ajuntament de Borredà.





<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?