Thursday, March 13, 2008

 
CURS DE CATALÀ PER A IMMIGRANTS.
De comú acord amb el servei de ciutadania del Consell Comarcal, hem posat cartells a totes les botigues del poble per apuntar la gent que estigui interessada en fer un curs elemental de català.
La Generalitat posa totes les facilitats, per finançar un curs o més, a tot arreu on hi hagi un nombre suficients de persones interessades en fer-lo. A Borredà ja en vàrem fer un dos anys enrere, i ara voldríem fer-ne un altre, primer elemental, i si després es vol, se’n pot fer un segon de més avançat.
Fem una crida a totes les persones que tenen amistat o contactes amb immigrants perquè les animin a inscriure’s. Tot és gratuït, i és una excel.lent manera de facilitar la integració en el poble i el país.
Poden venir a l’ajuntament i només han de donar el nom i quins dies i hores els aniria més bé. La professora de català s’adaptarà als seus horaris, siguin els que siguin. Per tant, animem la inscripció i veure si fem realitat aquesta proposta. Amb un mínim de 8 o 10 alumnes ja farem el curs.
Donem de temps fins a finals d’aquest mes de març. Es a dir, el darrer dia per la inscripció serà el 31 de març a les 8 del vespre.





<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?