Monday, December 03, 2007

 
ROTGERS- INAUGURACIÓ ESPLÈNDIDA.
En un dia assolellat, i amb una molt alta participació, es va celebrar, ahir diumenge la festa de inauguració de les obres de Restauració de l’Església Romànica de Rotgers.
A 2/4 d’11 del matí l’Alcalde i l’Equip de Govern Municipal va rebre a l’entrada de l’Ajuntament al Diputat, Ezequiel Martínez en representació del President de la Diputació de Barcelona. Tot seguit anaren junts cap a Rotgers, on ja hi havia una autèntica generació esperant començar els actes.
S’havien col.locat 40 cadires a l’interior, totes ocupades i la coral de la Parròquia va anar dalt al cor, la resta de gent estigué a peu dret al final de l’església i uns 30 o 40 quedaren fora on varen poder seguir tota la cerimònia pels altaveus instal.lats ja en previsió de que no tothom podés entrar dintre.
Oficià la Missa, Mn Felip i al final hi hagueren els parlaments d’ell mateix, de l’alcalde i del Diputat. Es recordà com estava l’església 10,15 o 20 anys enrere i es transmetè l’agraïment a la Diputació de Barcelona per una inversió de 130.000 euros que ha garantit la supervivència de l’església per mil anys més.
Al final dels parlaments, tallada de cinta inaugural i tot seguit esmorzar popular per a tothom. Un centenar llarg de persones varen gaudir d’aquesta festa i poguerem recordar vells temps quan encara estava en actiu l’església i s’hi venia un dia l’any des de Borredà.
En resum, un dia complert, excel.lent que va deixar un bon gust de boca a tots els assistents i en el qual l’alcalde va aprofitar per demanar una altra inversió cultural, com és la de restaurar el Pont de Roma.





<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?