Monday, December 17, 2007

 
BONES FESTES A TOTHOM

A pocs dies de Nadal, vull fer arribar una cordial felicitació a tots els borredanesos. Hem passat un any més en harmonia i en una bona situació econòmica . Tenim en perspectiva un bon grapat de nous projectes de cara l’any vinent, tots encaminats a millorar les condicions del conjunt del poble.
Si tot va com previst, podrem disposar d’un nou pou d’aigua a prop de Cal Tisoi, d’un nou dipòsit d’aigua a la zona de Subirà, i tirarem endavant el projecte més gran de la nostra història recent: renovar bona part del Casc Antic. També obrirem oficialment una guarderia en el local del carrer Manresa, i comprarem un local a la Fàbrica de baix, per poder-hi fer activitats de joventut i de música i lleure.
Tot plegat suposa complir amb els compromisos que varem detallar en el nostre programa electoral i que com sempre intentarem complir puntualment.
Borredà està creixent i ja hem superat els 600 habitants. Crec que és una bona mostra de que anem pel bon camí i que procurem fer-ho amb seny i moderació, pensant en el futur i en un bon equilibri territorial.
Que aquests dies serveixin per gaudir del poble i de les activitats que s’hi duen a terme. Per la meva part, en nom propi i en nom del Consistori que presideixo , US DESITJO UNES BONES FESTES DE NADAL I ANY NOU.
Joan Roma i Cunill, Alcalde de Borredà.





<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?