Friday, November 23, 2007

 
A LA ASSOCIACIÓ DE LA GENT GRAN DE BORREDÀ.

Agraeixo i alhora felicito la excel.lent iniciativa de crear un blogg de la Gent Gran de Borredà, perquè és una magnífica eina per donar-se a conéixer i rebre informació i documentació interessant per tot aquest col.lectiu.
Qui ens havia de dir fa uns anys que molts entressim en l'era de Internet i de les noves tecnologies, en general, amb la facilitat i els mitjans que tenim a l'abast. Hem de saber utilitzar aquests mitjans per apropar-nos i comunicar-nos, entre nosaltres i amb el món en general.
Per la meva part , em comprometo a "alimentar" aquest blogg amb informacions i documentació que puguin ser del vostre interès, i molt especialment en tot el relatiu a augmentar el nivell de vida de la gent gran, i trobar recursos pels més necessitats. Ara mateix tenim ja en marxa el compliment de la nova Llei de Dependència estatal, i la de Serveis Socials de Catalunya, dues lleis que aporten importants recursos econòmics, tècnics i personals per les persones amb pensions baixes, i per aquelles que necessiten ajut directe, per fer una vida més normal. Es lògic que utilitzem aquesta eina per donar-ho a conéixer i facilitar les tramitacions.
En resum, aplaudeixo i animo, a la Junta de la Associació de la Gent Gran per aquesta iniciativa , i a continuar treballant per organitzar activitats, cursos, tallers, excursions, etc, i també per formar a la gent gran en aquest nou món de les Noves Tecnologies que , d'entrada pot semblar molt complicat, però com tot, al final és més assequible del que apareix.
Anims, endavant i felicitats de tot cor.
Joan Roma i Cunill, Alcalde - President de l' Ajuntament de Borredà.





<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?