Wednesday, November 28, 2007

 
INAUGURACIÓ RESTAURACIÓ ESGLÉSIA ROMÀNICA DE ROTGERS.
Aquest diumenge, dia 2 de desembre, s’organitza l’acte de inauguració de la Restauració de l’Església Romànica de Rotgers. Una església del segle XI que té unes característiques molt especials i l’actuació de la Diputació de Barcelona va permetre la seva restauració i protecció.
Els actes programats son els següents.
A les 10.30 matí, rebuda a l’ Ajuntament de Borredà, del Diputat Ezequiel Martínez, representant de la Diputació de Barcelona. L’ acompanyarà Antoni González Moreno _ Navarro Cap del Servei de Patrimoni Local de la Diputació, que és qui va dur a terme totes les obres.
A les 11.00. Missa a l’Església de Rotgers, a càrrec del Rector de la Parròquia de Borredà, Mn. Felip Pujols, al final es la Coral de la Parròquia cantarà els Goigs de Sant Sadurní de Rotgers.
A les 11.45 . Parlaments a càrrec del Mn. Felip ( per la Parròquia),
Il.lm Sr. Ezequiel Martìnez, per la Diputació.
Il.lm. Sr. Joan Roma, per l’ Ajuntament de Borredà.

A les 12. Esmorzar popular a la placeta de davant l’església.

A les 13 h. Final dels actes i retorn al poble.

Nota: L’ Església de Rotgers, es troba a 3 km del trencant de la Crtra. De Borredà a Sant Jaume, i s’hi va per un camí rural asfaltat. Els vehicles s’han de deixar en el planell abans d’arribar a l’església ( a una distància de 200 m.) Així tindrem tot l’espai de davant per rebre la gent i esmorzar.





<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?