Wednesday, November 28, 2007

 
CELEBRACIÓ BEATIFICACIÓ REGINALDA PICAS PLANAS.
Dijous dia 6 de desembre de 2007 – Borredà

Després dels actes oficials de Beatificació de 498 religiosos, celebrats a la Ciutat del Vaticà, el passat dia 28 d’octubre, Borredà tindrà el seu propi acte oficial el dijous dia 6 de desembre.
Aquest dia , a les 11 del matí, a l’Església Parroquial de Borredà, tindrà lloc un acte senzill, però entranyable de record i homenatge a la Beata Reginalda Picas Planas, nascuda a Borredà, membre de la Congregació de Germanes Dominiques de la Anunciata, i que fou assessinada el 27 de juliol de 1936 a prop de Manresa.
Els actes han estat preparats per la pròpia Congregació, amb la col.laboració de la Parròquia i de l’ Ajuntament de Borredà.
A la missa hi assistiran membres de la família Picas, i una molt nombrosa representació de Germanes Dominiques. Esperem la assistència de 90 membres d’aquesta Congregació. Tota aquesta àmplia delegació serà encapçalada per la Germana General , Ma. Natividad Martínez, i les Germanes provincials de Barcelona i Manresa.
I també en un lloc preferent s’asseuran 3 Germanes Dominiques nascudes a Borredà, en actiu en diversos llocs, i la comunitat religiosa actualment presents a Borredà, formada per 4 membres.
Al final de la Missa hi haurà uns parlaments de la Germana General i de l’ Alcalde de Borredà, i es donarà un record a tots els assistents.
A la sortida , foto històrica amb tots els assistents, com a record d’un dia de especial significat pel municipi de Borredà.
Tota la liturgia ha estat preparada per la Congregació i presidirà l’acte una foto de la Beata Reginalda.
Per acabar la jornada es farà un dinar de germanor en el Restaurant Baix Pirineu, amb la familia, ajuntament i tots els membres de la Congregació de Germanes Dominiques.





<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?