Tuesday, October 09, 2007

 
NOTICIES DE BORREDÀ

1.- El diumenge 14 d’ octubre una delegació d’unes 40 persones es desplaçaran al municipi de La Pobla de Lillet per participar en la trobada de Gent Gran dels pobles agrupats en l’ Àrea de Serveis Socials.
En aquesta trobada hi participaran els municipis de Bagà, La Pobla, Guardiola, Cercs, Vilada i Borredà i és el tercer any que se celebra de manera rotatòria. Organitza la trobada la Agrupació de Associacions de la Gent Gran d’aquests municipis, amb l’ajut de l’ Àrea de Benestar Social de la Diputació de Barcelona.

2.- El diumenge dia 28 d’octubre , una delegació de persones del poble tornaran visita al municipi de Dosrius a la comarca del Maresme, en el marc de la campanya TENS MOLT PER VEURE de l’ Àrea de Serveis Socials de la Diputació de Barcelona.
La passada primavera 50 persones d’aquest municipi varen visitar Borredà i ara toca tornar la visita. Un autocar portarà tots els interessats cap aquest municipi del Maresme, on esmorzaran visitaran el poble, i finalment dinaran plegats, en un lloc típic del poble.

3.- L’ajuntament de Borredà participarà econòmicament en un projecte de recuperació d’unes petxines autòctones de la Riera de Merlès i també per salvaguardar una espècie de cranc de riu que ha sobreviscut en alguns rierols de l’entorn.
El projecte ha estat redactat i proposat per la Associació de defensa i estudi de la fauna i flora autòctona , que té la seu a la casa de Camadoca en el municipi de Santa Maria de Merlès. Tindrà també el suport de l’ ACA, com a projecte innovador i molt indicat per preservar espècies en vies d’extinció.





<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?