Thursday, October 25, 2007

 
L’ALCALDE DE BORREDÀ ASSISTIRÀ ALS ACTES DE BEATIFICACIÓ A ROMA. UNA MONJA DOMINICA FILLA DE BORREDÀ , SERÀ BEATIFICADA.
Aquest cap de setmana , l’alcalde Joan Roma i Cunill, assistirà als 3 actes programats a Roma per la celebració de la beatificació de 498 persones, mortes durant la Guerra Civil.
Borredà hi té una monja dominica , Reginalda Picas Planas, que fou assassinada prop de Castellgalí , a l’edat de 41 anys, després d’exercir a Vic, Astúries i Manresa. ( es pot trobar un més extens relat de la seva vida al web de l’ajuntament : borreda.net , i anar al butlletí municipal de setembre en que s’hi dona una amplia descripció).
Els actes programats en motiu d’aquesta beatificació son . el dissabte a les 18.30 a Sant Pau Extramurs , cerimònia d’acollida. El diumenge dia 28 a les 10 Santa Missa amb la Cerimònia de Beatificació. Es farà a la Plaça Sant Pere del Vaticà , i serà oficiada pel Cardenal José Saraiva Martins. I el dilluns dia 29, a les 10 del magí, Missa d’ Acció de Gràcies a la Basílica de Sant Pere del Vaticà, presidida pel cardenal Tarsicio Bertone. Tot seguit hi haurà una audiència amb el Sant Pare Benet XVI.
Ja en el marc del municipi, hi ha previst organitzar un altre acte , el dia 6 de desembre a l’església parroquial, amb participació de membres destacats de la Congregació de les Dominiques, a la qual la , ja Beata Reginalda Picas , serà recordada.
L’alcalde . Joan Roma i Cunill.





<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?