Thursday, September 27, 2007

 
BORREDÀ PROPOSA ACABAR LA CONNEXIÓ DEL CAMÍ RURAL DE LA RIERA DE MERLÉS AMB LES LLOSSES.
L’ajuntament de Borredà ha presentat una memòria valorada per un import de 30.000 euros, destinada a completar la connexió del Camí Rural Asfaltat de la Riera de Merlès amb el municipi veí de Les Llosses.
Es tracta d’un tram de 1.100 m, que va del Cobert de Puigcercós fins el límit municipal amb Les Llosses. I aquest ajuntament té previst, d’acord amb el Consell Comarcal del Ripollès realitzar el seu tram, fins a l’Hostalet, d’una longitud de ,2,3 km. Amb aquestes dues actuacions , conjuntes, es connectaran prop de 20 km, a tot el llarg de la Riera de Merlès des de Sant Cristòfol ( Sant Maria de Merlès) fins l’Hostalet ( Les Llosses).
Aquesta és una via de comunicació important perquè enllaça 3 comarques: Berguedà , Ripollès i la subcomarca del Lluçanès i per tant Osona.
Es molt transitada , fins el punt que des de Borredà hem demanat en diverses ocasions que hauria de passar a la xarxa bàsica de carreteres de la Generalitat i passar a ser carretera en comptes de camí. Fins ara, no s’ha atès aquestes peticions, però confiem que en un futur no llunyà , es pugui dur a terme aquesta transformació.
Ara , però la petició per arranjar el tram pendent de 1,1 km s’ha presentar al Consell Comarcal del Berguedà perquè sigui inclosa en el Pla de Camins per aquest any 2007.
I també s’ha demanat acabar el projecte de reasfaltat del camí , des del punt on s’ha deixat aquest any fins el Cobert de Puigcercós. Son uns 5 km que falten per acabar i que es troben en molt mal estat. Aquesta actuació estava inclosa en el pla de camins del Consell Comarcal, subvencionat pel Departament de Política Territorial i aquest any s’ha fet el tram sud, i ara s’hauria de fer el tram nord. Precisament acabat aquest tram, enllaçaria amb la petició que avui hem presentat al registre del Consell Comarcal.ç
Joan Roma i Cunill, Alcalde de Borredà.





<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?