Tuesday, November 28, 2006

 
NOTICIES I AGENDA DE BORREDÀ
1.- El diumenge dia 10 de desembre a les 12 del matí tindrà lloc el Concert de Nadal , en el Local Puigmal. Aquest és el tradicional concert que ofereixen els 23 alumnes de la Escola de Música, dirigits per les seves professores.
Ja fa 11 anys que la Escola de Música ofereix algunes peces musicals interpretades per cadascun dels alumnes de l’escola. Es convida tothom a assistir-hi.

2.- Figures del pessebre. Aquest any l’AMPA prepara una representació de diferents figures del pessebre , amb la participació de tots els nens i nenes de l’ Escola. A diferència de l’any passat que es va fer a l’aire lliure, enguany es farà en el Local Puigmal. Oportunament informarem del dia i hora de la representació.

3.- Activitats Centre Cívic per la Gent Gran. El dilluns dia 20 va començar el primer curset d’introducció a la informàtica per gent gran. La Diputació de Barcelona ha concedit dos ordinadors per poder aprendre com funcionen i com la gent pot accedir a les noves tecnologies de la informació. Les classes son gratuïtes i es faran tants grups com calgui per poder treballar adequadament.
Tothom qui vulgui participar pot demanar-ho a la Sra. Carmen Andreu o al Sr. Antoni Velasco.

4.- Altres Activitats per la Gent Gran. Com altres anys es fan cursos de manualitats, sessions de gimnàstica, de tai-txi, de punta al coixí, o de memòria. La Coordinació de totes les activitats va a càrrec de la dinamitzadora Rosa Genovès. Qui vulgui participar-hi pot apuntar-se en qualsevol moment. Les activitats es fan de dilluns a divendres a la tarda.

5.- Teatre al Local Puigmal. El divendres dia 8 de desembre a les 7 de la tarda el Grup de Teatre de Borredà sota la direcció de Joan Canal representarà l’obra UNA NIT A CAL BALDÓ. Venda d’entrades mitja hora abans de començar la funció.

6.- PRINCEP HASSAN. Com cada any el príncep Hassan, missatger de SSMM Els Reis de l’Orient vindrà a Borredà a recollir les cartes de tots els nens i nenes. El dia 26 a les 5 de la tarda el Príncep serà rebut a la Plaça Major, a l’entrada de l’ Ajuntament, allà llegirà la carta dels Reis de l’Orient i anunciarà la seva vinguda al nostre poble.
Tots els nens i nenes poden anar-hi a donar les cartes i rebran un bon grapat de caramels.

7.- LLUMS DE NADAL. Com cada any per aquestes dates l’ajuntament prepararà tot el poble per rebre el Nadal amb llums per tot arreu. El dia 20 s’encendrà la il·luminació de carrers i places per donar vida i alegria a les festes nadalenques. Animem a tothom que també guarneixi finestres i balcons amb motius nadalencs.
L’AJUNTAMENT DE BORREDÀ DESITJA UN BON NADAL I UN PROSPER ANY NOU A TOTHOM.





<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?