Wednesday, October 30, 2019

 

CARTA OBERTA A LLUÍS LLACH - El Periódico de Catalunya

CARTA OBERTA A LLUIS LLACH
Benvolgut Sr. Llach,
No li discutiré les seves qualitats com cantautor, però el seu pas per la política ha estat una autèntica decepció , i una mostra clara de menyspreu a la veritat i al respecte, al conjunt del poble català.
La breu estada com a diputat en el Parlament, no deixarà cap petjada important, en el diari de sessions, com tampoc el recent càrrec del qual ha plegat, de president del Consell del Forum Civic, Social i Constituent, un altre embolat que no ha servit per a res.
El que sap greu, és que en cap moment ha demanat disculpes ni perdó per haver enganyat a milers de persones, en el seu recorregut per múltiples pobles i ciutats de tot Catalunya. El seu renom el feia ser, especialment reclamat per a fer “bolos”, en els quals explicava que tot estava a punt per a proclamar i implementar la república catalana.
Em pregunto, anava vostè enganyat, pels seus, a totes aquestes reunions, o formava part de l’equip enganyador ? Si hi anava enganyat, just seria que reconegués que explicava coses, que no tenien cap veracitat ni vostè les havia comprovat mínimament. I si formava part de l’equip enganyador, francament, espero sigui degudament rebutjat.
Els catalans tenim dret a rebre informació fidedigne, i exigir-la dels nostres representants, oimés quan vostè ostentava el càrrec de diputat en el Parlament. Enganyar conscientment, és èticament inconcebible i si ho va fer inconscientment, digui-ho i sigui valent, i sobretot honest a nivell ciutadà.
Estem cansats de sentir mentides, falsedats i embolats que no han tingut cap fonament real. Poques virtuts podem reconèixer als qui en vareu ser els principals protagonistes. Lamentable, per un cantautor de primer ordre, reconvertit en polític circumstancial.
Salutacions cordials.
Joan Roma i Cunill ( Borredà)







<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?