Tuesday, June 16, 2015

 

PRESA POSSESSIÓ - DISSABTE DIA 13 - BORREDÀ

DISSABTE DIA 13 A LES 12 HORES – CONSTITUCIÓ DEL NOU AJUNTAMENT.
El dissabte passat, dia 13 de juny a les 12 del matí, va tenir lloc l’acte de constitució del nou ajuntament sorgit de les eleccions municipals del 24 de maig. Prèviament els 7 electes municipals havien entregat la credencial a la secretària de l’ajuntament i havien fet la declaració de bens i activitats, tal com prescriu la normativa vigent.
Constituïda la mesa d’edat, formada per Joan Roma i Jordi Codina, la secretària va prendre jurament a cadascun dels electes. Tot seguit es va procedir a l’elecció d’alcalde, en les persones de Joan Roma i Antoni Chueca en tant que caps de llista de les dues candidatures municipals. El resultat fou de 4 vots a favor de Joan Roma i 3 vots en blanc.
Per haver obtingut el candidat, Joan Roma, la majoria absoluta dels vots, va jurar el càrrec d’alcalde i tot seguit va pronunciar un discurs adreçat als nous regidors i regidores i al públic present a la Sala de Plens. Finalitzada la lectura va oferir al cap de llista de la CUP adreçar unes paraules a tots els presents. Acabats els parlaments, l’alcalde va desitjar bona feina i bon encert a tots els membres del Consistori i va convocar d’immediat Ple Extraordinari pel dilluns dia 22 a les 19 hores. En aquest Ple, es donarà compte del Cartipàs municipal , es fixarà el règim de sessions i altres òrgans de govern.
Finalment, va convidar a tots els membres del Consistori a fer la tradicional foto oficial davant la Casa Consistorial. En aquest cas, la regidora Anna Manso, en nom del grup de la CUP va manifestar que no hi participarien.  Es per aquest motiu que en la foto adjunta només hi apareixen els 4 membres de l’equip de govern:  L’Alcalde, Joan Roma, la Primera Tinent d’Alcalde, Concepció Barniol, la Segona Tinent d’Alcalde, Anna Ma. Cunill, i la regidora – adjunta a la Primera Tinent d’Alcalde, Rosa Ma. Soler.

Borredà, 15 de juny de 2015





<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?