Wednesday, June 24, 2015

 

DENÚNCIA DAVANT ELS MOSSOS D'ESQUADRA - BORREDÀ

COMISSARIA MOSSOS D’ESQUADRA
BERGA
                                                    Borredà,  24 de juny de 2015
En Joan Roma i Cunill, alcalde – president de l’ajuntament de Borredà
EXPOSA
que la nit passada del dimarts dia 23, al matí del dia 24 de juny, uns autors desconeguts han tallat una part del reixat de tancament del recinte de les Piscines municipals de Borredà, per la banda est, a prop del límit amb el camp de futbol.
Suposem que per aquest indret han entrat en el recinte i han llençat al vas de la piscina gran tot un seguit d’objectes: pesos dels parasols, els parasols, i alguns altres materials que estaven a l’exterior del recinte. Igualment han llençat un gran nombre de petards i material pirotècnic a la banda de les piscines i dintre dels vasos.
Considerem un autèntic delicte contra la propietat, contra la seguretat i la higiene en un espai públic, els fets esmentats, per la qual cosa presenta la següent
DENÚNCIA
Contra l’autor o autors dels delictes de destrosses en una propietat municipal, entrada il·lícita en el recinte de les Piscines municipals, destrosses en el material exterior, llançament d’objectes als vasos, i brutícia amb material pirotècnic dintre del recinte i a la superfície d’aigua.
A la vista de la gravetat dels fets, encomana al cos dels Mossos d’Esquadra la investigació dels fets denunciats, a la recerca de l’autor o autors d’aquests delictes. Igualment l’ajuntament ha obert una investigació pròpia per averiguar la possible autoria i passar-la al Cos, i tot seguit derivar-la davant els Tribunals perquè siguin degudament sancionats.
I perquè consti signa el present escrit a Borredà el dia 24 de juny de 2015.
L’Alcalde – President


Joan Roma i Cunill


A LA COMISSARIA DE MOSSOS D’ESQUADRA A BERGA:





<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?