Saturday, June 04, 2011

 

JORNADA EXCEL.LENT

EXCEL•LENT ORGANITZACIÓ DE LA CURSA A SANT MARC
Avui, dissabte dia 4 de juny , ha tingut lloc la cursa a l’entorn de Sant Marc, organitzada per la Penya Blaugrana, amb la destacada participació del matrimoni Lleida. Una cursa amb prop de 140 inscrits, els quals, tot i el mal temps han fet tot el recorregut, i una vegada dutxats, i arreglats han anat al Local Puigmal, on se’ls ha ofert un dinar, amb productes del poble.
Durant el dinar, s’han anat explicant les activitats dutes a terme, a nivell de caminades, i a la mitja part el president de la Penya Blaugrana de Borredà, Jaume Magrans ha agraït la participació i la col•laboració de tots els integrants de la Penya, així com de tots els participants a la prova, i s’ha ofert per futures edicions de la cursa.
Tot seguit, l’alcalde de Borredà, Joan Roma, ha donat la benvinguda a tots els assistents, ha descrit el poble i els seus principals atractius, i ha convidat a tornar un altre dia. Igualment ha animat els organitzadors a continuar fent noves edicions de la cursa.
El dinar ha continuat, amb altres intervencions i amb l’entrega de diversos premis als participants. Al final s’ha visionat un vídeo amb imatges d’una escalada a un 4.000 dels Alps suïssos, anunciant el proper viatge de 41 persones a aquest indret per repetir la gesta.
En resum, un dia complert, ple d’activitat i amb l’orgull d’haver fet les coses molt ben fetes. Tothom ha elogiat la organització de la cursa i del dinar. Felicitats, a tots els organitzadors.





<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?