Friday, April 15, 2011

 

FELICITACIÓ AL DR. MIQUEL VILARDELL

Benvolgut Dr. Vilardell,
En nom propi , i com Alcalde de Borredà, li faig arribar la més sincera felicitació per la valenta actuació a favor de la sanitat en el nostre país.
Sé que no ha estat fàcil aquesta entrada en la vida política del país, però algú ho havia de fer i algú ho havia de dir, i ningú més capacitat i amb més autoritat que la que vostè ostenta des de fa anys.
Tot el país, assisteix perplex a anuncis de retallades de grans dimensions en tota l’estructura sanitària. A tancament de llits en grans i petits hospitals, reducció d’operacions, i altres tractaments quirúrgics, entre d’altres accions contundents. Els qui vivim en el món rural, patim per les conseqüències de tot ordre que aquestes decisions tindran en els nostres ciutadans.
Es per aquest motiu que esperàvem que algú, fora de la política, demanés sensatesa, prudència i diàleg, abans d’emprendre actuacions de difícil rectificació. Les seves paraules i la crida a la participació de tots els col•lectius implicats, ha suposat un bàlsam per tot el país.
Esperem que el seu posicionament, i el que estan duent a terme els professionals de la medicina, en tots els sectors, així com les mobilitzacions de la ciutadania, i dels qui representem els interessos dels nostres conciutadans, serveixin per modificar decisions i trobar sortides més adients a la necessària austeritat i estalvi públic.
Fa anys, li varem concedir el títol de “Fill il•lustre de Borredà”, pels mèrits contrets. S’ho havia guanyat clarament, però avui, tots els borredanesos ens sentim especialment orgullosos d’haver-li concedit perquè ha intervingut en un tema de país, dels més rellevants de la nostra història recent.
Felicitats , en nom de tot el poble, per la valentia demostrada, i li desitgem llarga vida al servei de la medicina, i de les preocupacions de tot el país.
Rebi una molt cordial salutació.
Borredà, 14 d’abril de 2011.
L’ Alcalde – President : Joan Roma i Cunill





<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?