Thursday, January 27, 2011

 

EL PROGRAMA E - DIBAM , ENDAVANT

EL PROGRAMA E-DIBAM VA ENDAVANT.
En un anterior escrit ja varem comunicar de que el municipi de Borredà va estar escollit per la Diputació de Barcelona, com un dels ajuntaments – pilot per introduir l’administració digital complerta. Es a dir, a convertir tots els tràmits administratius que ara es duen a terme, en format paper, a fer-ho en format digital.
Aquest dimecres dia 26 al mati, un equip de tècnics de la Diputació de Barcelona varen venir a l’ajuntament per tenir una nova reunió de treball. En aquesta reunió ja es varen planificar els passos concrets a donar per començar a portar el Registre d’entrades i sortides, via electrònica, i adequar l’arxiu i totes les instal•lacions municipals, al nou format.
En pocs mesos, l’ajuntament disposarà de les eines tècniques, formatives i en personal de la Diputació de Barcelona , per deixar enrere l’actual etapa i començar-ne una de nova , de forma experimental, que marcarà el futur de tots els ajuntaments catalans.
L’experiència de Borredà i dels altres pobles i ciutats – pilot, permetrà veure com han d’evolucionar les administracions per aconseguir fer el pas a l’era digital, amb plenes garanties de confidencialitat, seguretat i eficàcia.
El repte, és important i engrescador. El futur ja és aquí i les prestacions que donarà aquest nou funcionament suposa un canvi de funcionament i mentalitat a nivell d’administradors i administrats.
Dintre les properes setmanes, nous equips de tècnics vindran a l’ajuntament per posar en marxa el nou model. I a principis de l’estiu, la major de les operacions es faran ja, pel nou sistema.
Joan Roma, alcalde





<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?