Thursday, January 20, 2011

 

CURS PREVENCIÓ LEGIONEL.LA

NOU CURS PELS MEMBRES DE LA BRIGADA D’OBRES
Tothom està d’acord en que tenim una excel•lent brigada d’obres , especialitzada en totes les feines pròpies per mantenir els serveis municipals i tenir un poble arreglat, net i ben equipat.
Però sempre convé millorar la formació, i fa un parell de mesos l’ajuntament els va inscriure a un curs de “manipuladors d’aliments”, organitzat per la Cambra de Comerç , conjuntament amb la Generalitat. Tots tres varen obtenir el Diploma, i això permet que puguin fer feines o activitats que suposin manipular aliments.
Avui els hem inscrit a un nou curs, més llarg i intens que l’anterior, consistent en estudiar, i saber les actuacions a emprendre contra la legionel•la. De fet en el poble no tenim torres de refrigeració, ni determinades instal•lacions propenses a la legionel•la, però podem tenir-les en el futur. I obtenir els títols corresponents, per prevenir-la és important.
Així, doncs, properament i durant 4 dilluns, els tres components de la brigada d’obres assistiran a aquest curs, organitzat per la Cambra de Comerç i la Generalitat. D’aquesta manera continuarà la formació dels treballadors municipals.

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?