Wednesday, January 05, 2011

 

BORREDA A LA PREMSA

BORREDÀ A LA PREMSA
Aquests darrers dies el nostre poble ha estat objecte de diverses aparicions en els mitjans de comunicació. Concretament Regió 7 s’ha fet ressò, de la petició de l’ajuntament al nou Conseller de Política Territorial i Sostenibilitat , Lluís Recoder, de poder invertir els diners procedents del 10% d’aprofitament mitjà, en altres projectes no lligats a la vivenda, com està establert , ara.
Anteriorment, el mateix diari, havia parlat del l’àvia centenària, i les subvencions de la Generalitat per la construcció d’un magatzem municipal.
També, el Berguedà Actual s’ha fet ressò d’algunes d’aquestes noticiés. I just ahir mateix, la revista Tasta, conté un article sobre la redacció d’una guia de caminades per Borredà i entorn.
Igualment el diari Esport, informava sobre el magnífic resultat obtingut per la Penya Blaugrana i voluntaris, per la Marató de TV3.
Aquestes i altres noticies informen sobre la dinàmica de treball existent en el poble i el consoliden com un municipi, acollidor, solidari i actiu.





<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?