Monday, October 25, 2010

 

DIMECRES - REUNIÓ PER L'EDAR

BORREDÀ – DIMECRES DIA 27 – REUNIÓ EDAR
Aquest dimecres al matí, tindrà lloc la primera reunió formal per estudiar i planificar la construcció de l’Estació Depuradora d’Aigües Residuals ( EDAR). Després d’anys d’espera i reclamar-la en diverses ocasions, l’enginyer responsable de la direcció de les obres, juntament amb l’arquitecte municipal, i membres de l’equip de govern de l’ajuntament, farem una reunió de treball i planificació.
Les previsions de l’empresa situen l’inici de les obres per d’aquí a un parell de mesos, en funció del temps que faci. Entrem ja a l’hivern, i dependrà de la meteorologia que es pugui treballar tot el temps, o de moment fer les excavacions i posteriorment la instal•lació.
En qualsevol cas, ja teníem ganes de desencallar el tema, perquè d’això en depèn la construcció dels dos trams de col•lectors, que uniran la xarxa de clavegueram amb l’EDAR.
L’import de l’obra se situa al voltant dels 800.000 euros i el termini d’execució de les obres se situa en 8 mesos.
Hem demanat també a l’ACA , un exemplar del projecte executiu , per tal de veure si les al•legacions presentades el seu dia, han estat contemplades i acceptades. Després de la reunió informarem oportunament dels acords presos i els terminis establerts.
Joan Roma, alcalde





<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?