Tuesday, September 21, 2010

 

SUPRIMIT EL CONTENIDOR DE VOLUMINOSOS

SUPRIMIT EL CONTENIDOR DE VOLUMINOSOS.
En el Ple Municipal Ordinari celebrat ahir, dilluns dia 20, l’alcalde va donar compte de la decisió de l’equip de govern de suprimir el servei de recollida de voluminosos, degut al mal ús que darrerament s’està fent.
Aquest servei fa uns 5 anys que s’està donant i consisteix en un gran contenidor situat a la zona de la fàbrica de baix, on la gent pot dipositar-hi mobles vells, electrodomèstics, eines per llençar, etc.
El problema dels darrers mesos, és que tot un seguit de persones d’altres pobles han vingut a llençar les coses en el nostre contenidor, moltes d’elles no aptes, com son runes, o restes vegetals, cartrons, etc, de manera que molts dies queda col•lapsat amb materials diversos que ni tants sols son del poble.
Afegit a tot plegat, s’està produint una altra novetat, com és la de que altres persones vinguin a remenar el contenidor per veure què hi ha dipositat. Alguns treuen els materials i els deixen fora del contenidor, d’altres s’emporten una part i deixen l’altre escampades pel voltant, etc,.
En resum, que el servei que donàvem anys enrere s’ha modificat considerablement degut a la crisis i a l’existència de persones sense cap sensibilitat que llencen materials i productes , i d’altres en recullen una part i en deixen altra, amb tot el que comporta de brutícia i feina per la brigada d’obres que tot sovint ha d’anar a posar ordre en els materials escampats per fora.
Es per tot plegat que hem pres de la decisió de treure el contenidor, en els propers dies, i a canvi, hem acordat amb el Consell Comarcal la vinguda , una vegada al mes de la DEIXELLERIA MÒBIL , tal com tenen molts altres municipis. En aquest cas, la deixalleria s’instal•larà en l’aparcament municipal i la gent podrà anar-hi a portar els estris que vulgui llençar. Serà una altra manera, potser no tant còmoda, com fins ara, però molt més barata per l’ajuntament, i sobretot molt més segura i adequada a la vista del mal ús que s’ha fet del contenidor de voluminosos, per persones del poble i de fora.
Joan Roma, alcalde de Borredà.





<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?