Sunday, June 20, 2010

 

EXIT DE LA PRIMERA MTMSM

EXIT D’ORGANITZACIÓ I PARTICIPACIÓ – MTMSM
Ahir dissabte va tenir lloc la primera cursa no competitiva, de micro – trail a l’entorn de Sant Marc. Un recorregut de 10 quilòmetres, que va ser molt celebrat pels 50 participants.
Aquesta primera edició va ser idea del matrimoni Lleida, instal•lats a Borredà des de fa un parell d’anys i tots dos bons corredors. Ells, juntament amb la Penya Blaugrana de Borredà han fet possible una prova, que ha mogut més de 80 persones, entre participants i organitzadors.
I és que tenir-ho tot planificat i ben preparat no és fàcil sinó es compta amb un bon estol de voluntaris com a controladors, marcadors del traçat, etc. Tots els participants van coincidir amb la bona organització trobada.
La cursa va començar a les 9 del matí, i puntualment es va anar donant sortida als diferents participants, de forma escalonada, fins completar tots els inscrits. I a ¾ de 1 , varen arribar els darrers corredors a la Plaça Major.
Posteriorment i ja en el Local Puigmal, Conxita Vila, en nom de la Penya Blaugrana va donar les gràcies a tots els voluntaris i va felicitar a tots els participants, i l’Alcalde, Joan Roma, va felicitar els impulsors i organitzadors per aquesta prova, i el desig de que segueixin noves edicions, en els propers anys.
Va donar la benvinguda a tots els participants i molt especialment als que venien a Borredà per primera vegada. Va explicar breuement les característiques del poble i la voluntat de tornar-los a veure pel poble en properes dates.
Finalment, es va donar un obsequi a tots els participants. Un regal consistent en un petit cistell, amb productes artesanals del poble: un petit pa, embotits i formatge, del poble.
En resum, un matí complert i ben original, explotant una de les riqueses del poble: la natura, i l’exercici físic, no competitiu.
Felicitats a tots els organitzadors, i que per molts anys es puguin repetir experiències com les d’ahir.
Joan Roma, alcalde de Borredà.





<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?