Thursday, March 05, 2009

 

ATENCIÓ COTXES I MATERIAL

ATENCIÓ COTXES I MATERIAL
Ahir em vaig assebentar del robatori de divers tipus de material de dintre d’un cotxe d’una veina de Borredà, aparcat al carrer de Dalt. No tenim constància d’altres robatoris durant aquesta setmana, per tant es fa difícil de saber qui pot haver estat l’autor d’aquest fet.
Però, és cert que ja no es poden tenir coses mínimament valuoses a l’aire lliure. Sempre pot passar algú que li faci gràcia qualsevol cosa, i se l’emporti. També dintre de cotxes. El millor, evidentment és diposar de garatge i tancar-lo cada dia, però sinó cal que no es vegi res d’important a dintre. Que quedi ben tancat i res a la vista.
I sinó es té garatge, convindria posar una alarma en el cotxe. Sempre complicarà la vida als delinqüents.
I hem dit en diverses ocasions que si algú veu gent sospitosa , a hores intempestives o amb actituts poc normals que truqui als Mossos d’Esquadra ( 088) i que vinguin a supervisar. Millor una falsa alarma que no pas robatoris o destrosses, per no haver avisat.
A més , s’ha de tenir tot ben tancat i ben protegit. Fins i tot material de paleta , o d’altres oficis. Res escapa a l’interés dels lladres. Tingueu-ho present. I si es produeix algun robatori, per petit que sigui s’ha de denunciar als Mossos per poder obrir un expedient i comprovar si és un fet aïllat en el poble o ha passat en altres pobles,etc, així poden estudiar la manera d’operar i posar-hi remei.
Joan Roma, Alcalde de Borredà





<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?