Wednesday, November 12, 2008

 
REFORÇAR VIGILÀNCIA I PROTECCIÓ CASES I MATERIALS.
Fa uns dies que algú va robar tot una partida de fil de coure de la finca Puigcercós, i no es va poder trobar l’autor o autors. Però fa un parell de dies es va trobar a 3 homes que intentaven manipular les instal•lacions de captació d’aigua des de la Riera de Merlés cap a la casa de Puigcercós i es poder agafar la matrícula del cotxe.
El mateix dia vaig presentar denúncia davant la Comissaria dels Mossos d’Esquadra per tal de investigar la propietat del vehicle i poder saber si varen ser ells els autors de l’anterior robatori i d’altres que s’han produït en altres cases de la comarca. Espero tenir noticies ben aviat.
En qualsevol cas, vist aquest incident i d’altres en pobles veïns, faig una crida a que tothom extremi la vigilància de les cases i vivendes, procurant sempre tenir-ho tot ben tancat i evitar, en la mesura del possible deixar material a la vista o fàcil d’emportar.
En aquest temps en que corre molta gent buscant bolets, és ben fàcil de tenir gent que amb aquesta excusa pretenguin entrar en cases de pagès o del poble, si veuen que no hi ha ningú que els controli.
I ja ho hem dit en altres ocasions, davant qualsevol sospita fonamentada, el primer que cal és agafar el número de matrícula del cotxe o trucar als Mossos d’Esquadra , pel número 088. Quan es truca aquest número surt un operador de Barcelona i se li ha de dir que posin a Berga i sinó Manresa. Des de les dues ciutats ja es coordinen per enviar una patrulla al poble i comprovar si les sospites son certes, o no.
Per tan repeteixo, és molt important la prevenció i no hi ha res millor que tot estigui ben tancat i barrat. I a la més mínima trucar als Mossos. D’aquesta manera qui vingui per fer mal , ja veurà que el poble està preparat i disposat a fer-los la vida difícil.
Joan Roma, Alcalde





<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?