Friday, November 21, 2008

 
PETICIÓ IMPORTANT APROVADA AMB 49.000 EUROS.
A principis d’any varem demanar una subvenció a la Generalitat per poder automatitzar el sistema de captació d’aigua a la zona de Cabanes, i ara fa dos dies ens han comunicat que del projecte de 92.000 euros que varem presentar, ens en donen 49.000 euros.
Aquesta és una excel•lent noticia perquè permetrà a principis del proper any fer les obres necessàries per connectar definitivament els dos pous, amb els dipòsits de sedimentació, i posar-hi un sistema automàtic per engegar, i parar la captació del pou Cabanes 1, i Cabanes, 2. A més el dia 25 d’aquest mes FECSA donarà llum a tota la zona que varem electrificar l’any passat de manera que ja podrem prescindir del grup electrogen que fins ara fèiem servir.
Tot plegat s’emmarca dintre del pla de millores de la xarxa d’aigua que continuarà amb la instal•lació d’un nou dosificador de clor en el dipòsit general de Cal Gall. D’aquesta manera el control de clor serà encara més rigorós i automàtic.
La subvenció aconseguida prové del pla comarcal de muntanya del Berguedà, i ha estat concedida pel Departament de Política Territorial de la Generalitat. La resta ,fins a cobrir l’import total el cobrirem amb un crèdit de la Diputació de Barcelona. Un crèdit al 0% d’interès i a retornar en 10 anys.
Esperarem a passar l’hivern per fer aquestes obres, per tant la previsió és començar-les a finals de febrer o principis de març per tenir-les acabades a finals de maig. D’aquesta manera podrem començar l’estiu amb totes les instal•lacions a punt.
Bona noticia que realment ens ha alegrat aquesta setmana, a l’igual que algunes altres comunicacions de Diputació i Generalitat en matèria de propers ajuts. Per tant, aprofito per desitjar a tothom un bon cap de setmana.





<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?