Thursday, November 27, 2008

 
NOUS CURSOS D’INFORMÀTICA PER A PRINCIPIANTS.
Fa dos mesos que varen començar uns cursos d’informàtica per a principiants i ara hi haurà una nova oportunitat per apuntar-se.
Aquests cursos son gratuïts per a tots els participants, puix que l’ajuntament rep ajuda de la Diputació de Barcelona i de la Generalitat.
Els cursos es fan en el Centre Cívic utilitzant els dos ordinadors cedits per la Diputació i habitualment actuen de monitors la Concepció Barniol o Antonio Velasco, i més endavant es farà venir algun altre monitor més especialitzat de cara a cursos més avançats.
Igualment tant la Concep com l’Antonio , properament assistiran a nous cursos per monitors, per tal de millorar els seus coneixements i poder-los transmetre a tots els inscrits.
Fins a dia d’avui ja son més de 45 les persones que han passat per aquests cursos i han entrat en el món de les noves tecnologies. Es un avenç molt important, i una prova n’és el gran nombre d’altes al servei d’internet que hi ha en el poble.
Es per aquest motiu que fem una nova crida a que qualsevol persona que vulgui aprendre informàtica que vingui a l’ajuntament a inscriure’s o vagi al Centre Cívic. Habitualment es fan un o dos grups de dos aprenents per cada monitor. I després hi ha unes hores per poder practicar a soles.
També, es fan cursos de repàs per aquells que no han pogut practicar gaire sovint tot el après a casa seva. L’important és mantenir la pràctica i a ser possible utilitzar l’ordinador , com a mínim un o dos dies a la setmana.
Passades les festes, començaran nous cursos, en funció dels inscrits que tinguem.





<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?