Tuesday, November 11, 2008

 
NOU MATERIAL TURISTIC
Fa uns mesos que l’ajuntament va demanar ajut a la Diputació de Barcelona per poder renovar els fulletons turístics del poble, després de 7 anys de fer servir els mateixos.
Fins ara teníem uns fulletons en català, uns altres en castellà i uns tercers en francès, anglès i alemany. Aquesta multiplicitat de fulletons sempre ens portava algun problema perquè quan no en quedaven d’uns, en faltaven d’altres i fa poques setmanes es van acabar els darrers.
Així, doncs, havia arribat el moment de renovar-los, innovar-los i adaptar-los a les necessitats actuals. Així s’ha fet i dintre de pocs dies tindrem els nous fulletons, reconvertits en un sol exemplar , en tres idiomes: català, castellà i anglès. Es molt més barat, més fàcil de repartir i de supervisar el nombre d’exemplars que tenim i els que distribuïm per les cases rurals, els càmpings, comerços i botigues.
D’entrada se n’han fet 3.000 exemplars i s’aniran reeditant a mesura que es vagin acabant.

Un altre material que ha estat objecte de renovació ha estat el mapa del terme municipal i zones veïnes que ha estat molt útil per la gent que ve al poble a fer caminades. I perquè en el mateix plànol, al darrera hi ha dibuixat tot el casc urbà, amb tots els telèfons i llocs d’interès del poble.
Aquest doble mapa va ser pensat per quan es volia fer un llibre de caminades, però ara ha tingut aquest altra funció que ha donat un molt bon resultat. Es per aquest motiu que s’ha renovat i actualitzat perquè pugui ser útil els propers 7 o 8 anys.
Tant un material com l’altre han estat subvencionats per la Diputació de Barcelona, mitjançant el Servei de Turisme.
I com ja les havia fet l’anterior vegada, en Josep Ma. Solano ha estat l’autor de la renovació, disseny i publicació del material.





<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?